2012. május 1., kedd

Sziasztok!
Igen,én is-mint sokan mások-belekezdek egy One direction-ös történetbe,ami remélem elfogja nyerni tetszéseteket. Annyit kérek tőletek,hogy nyilvánítsátok ki a véleményeteket,hogy milyen is a sztori,mert ez nekem nagyon sokat jelent; ebből tudom,hogy jó-e amit csinálok. Ha nem fog érkezni elég vélemény,nem fog folytatódni a  történet :/ Pozitív,negatív és építő kritikákat egyaránt szívesen fogadok;csak őszintén! Először hoztam egy kis bevezetést,hogy tudjátok,kik is szerepelnek a történetben: ha esetleg később elfelejtenétek,kukkantsatok a Szereplők menüpontba! ;) Hetente 2 új fejezetre számíthattok,de ha húzós hetem lesz,nem biztos,hogy sikerül ezt tartanom,viszont igyekezni fogok. Nem is húzom tovább az időt; jó olvasást, hamarosan jön az első fejezet! :)




Történet:
Váradi Timi,egy teljesen átlagos, 17 éves magyar lány,aki egy cserediák program keretein belül jut ki Londonba,ahol egy bizonyos Hannah Bailey fogja fogadni őt. Hannah családja nagyon kedves,hamar befogadják a magyar lányt. Timi eddig még nem találta meg sem az igaz szerelmet,sem az igaz barátot. Azonban Hannah-val hamar összebarátkozik;olyannyira,hogy legjobb barátnők lesznek. A Londonban eltöltött 2 hét alatt Timi számára érdekes dolgok derülnek ki, emellett az élete teljesen felfordul. Talán a londoni légkör teszi ezt. Talán nem. Mindenesetre a 2 hét gyorsan el telik, Timi kénytelen búcsút venni a gyönyörű Londontól,barátnőjétől,és valami mástól...eddig tartott volna a boldogság? Nem,nem, Timi túl makacs ahhoz,hogy feladja: még egyszer kijut Angliába,ahol nem várt dolgok fogadják. És hogy a híres fiúbanda hogy fog kapcsolódni a történethez,hamarosan kiderül! ;)

Szereplők:






Váradi Timi
Kor: 17
Külső tulajdonságok: sötétbarna,kissé göndör haj,nagy,barna szemek
Belső tulajdonságok: okos,kedves,őszinte lány; első látásra félénknek tűnhet,valójában csak idő kell neki,amíg teljesen el tudja engedni magát,egyébként viccelődős;makacs;türelmetlen;szeret hülyéskedni, Hannah-val lógni,zenét hallgatni,olvasni,mozogni és zenélni(6 évig zongorázott,most gitározni tanul)





Hannah Bailey
Kor: 17
Külső tulajdonságok: szőke,egyenes,hosszú haj, zöldeskék szemek
Belső tulajdonságok:alapvetően vidám, jószívű lány,magabiztos kisugárzással; néha kissé butácska,de általában értelmes gondolatai vannak; szeret atlétikázni;Timivel és a srácokkal lógni,vásárolni és a kutyájával, Buckettal foglalkozni. Minden álma,hogy ismert színésznő legyen belőle






Hegedüs Flóra
Kor:17
Külső tulajdonságok: egyenes vörös haj,kék szemekBelső tulajdonságok: Timi osztálytársa,akivel Timi viszonylag jóban van,bár Flóra nem mindig őszinte hozzá. Ezt Timi tudja is,ezért nem igazán bensőséges a kapcsolatuk. Szülei válása óta visszahúzódó lány,előtte gyakran járt bulizni,ahol sokszor többet vedelt a kelleténél.










Ryan Grey
Kor:19
Külső tulajdonságok: szőkés barna haj,kék szempár,izmos felsőtest. Minden lány álma.
Belső tulajdonságok: kedves,annak ellenére,hogy tudja,bármelyik lányt megkaphatná magának...vagy mégsem? Hamarosan kiderül! :)












Ha nem baj,a One direction tagjairól nem írnék jellemzést. Őket biztos ismeritek :D

Liam Payne
Kor:18



Harry Styles
Kor: 18


Zayn Malik
Kor:19




Louis Tomlinson
Kor:20



Niall Horan
Kor:18






























És hogy a fiúk közül ki lesz majd a főszereplő,hamarosan kiderül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése